“Waarom heb ik geen bezoekers op mijn website?!”

Je voelt je zwaar gefrustreerd, overwhelmed en bijna radeloos.

Gelukkig is er een oplossing!

Succesvol ondernemen? Dat kan!

Ben je blogger of online ondernemer? Wil je online geld verdienen, je diensten en producten via je website aanbieden, maar heb je bijna geen bezoekers op je site?

Of alleen bezoekers als je een dure Facebook of Google advertentie aanmaakt?!

Ben je de wanhoop nabij?!

Ik weet hoe je je voelt. I’ve been there…

Je wilt zo graag flexibeler leven, balans in je dagen, meer tijd met je familie doorbrengen of meer reizen.

Maar hoe dan?! 

Meer bezoekers op je website krijgen is de eerste stap naar online succes. En dat kan met SEO.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en betekent je website optimaliseren voor zoekmachines (vooral Google). Door je website te optimaliseren voor Google kunnen potentiële klanten je beter vinden.

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om die bezoekers naar je website te krijgen. Denk aan social media (advertenties) en advertenties op Google (AdWords), maar SEO optimalisatie is om meerdere redenen een betere keus:

A

SEO is een langetermijnstrategie

Geen kortdurende successen die als sneeuw voor de zon weer verdwijnen, maar een stabiele stroom aan bezoekers op je website, dag in, dag uit.
A

SEO is simpel

Sommige termen klinken misschien ingewikkeld, maar laat je hierdoor niet misleiden: SEO technieken zijn eenvoudig.
A

SEO is goedkoop

SEO technieken toepassen kun jij zelf en je hoeft hiervoor geen enorme investeringen te doen.

Waarom een cursus en niet iemand inhuren?

Je kunt een SEO expert inhuren. Voor een paar honderd euro optimaliseert de expert de technische kant van je website en een paar pagina’s.

Hoewel dit zeker een goed begin kan zijn voor het verbeteren van je website, ben je er dan nog niet.

Je wilt bovenaan in Google blijven.

SEO is geen one time fix. Je moet regelmatig aan de slag met SEO technieken om je website hoog te krijgen en te houden. Ook als je nieuwe content schrijft, is het belangrijk dat je die direct optimaliseert.

Natuurlijk kun je hier langdurig iemand voor inhuren. Maar heb je onvoldoende budget, dan kun je beter zélf aan de slag met SEO.

Daar is deze cursus voor!

Hi, ik ben Nanouk

en moeder van twee über schattige peuters.

Na de geboorte van de oudste had ik erge last van bekkeninstabiliteit, waardoor ik niet kon terugkeren naar mijn kantoorbaan. Ik mocht tijdelijk vanuit huis werken en deze ervaring zorgde voor een wervelstorm aan veranderingen in ons huishouden:

we verkochten ons huis, kochten een caravan en gingen fulltime door Europa reizen. Ondertussen werkte ik vanuit mijn online onderneming.

De beginfase van het online ondernemen ging niet zonder slag of stoot. Ik was enorm gefrustreerd: waarom heb ik geen bezoekers op mijn website?!

Na veel trial en error, zelfstudie en talloze probeersels kwam daar eindelijk het eerste aha-moment. Ik pakte door en leerde nog meer bij. Daar was het tweede aha-moment. Vanaf dat moment bleef het aantal bezoekers dat mijn website via Google vond alleen maar stijgen.

Met het toepassen van de juiste SEO-technieken steeg mijn website in de Google ranking. En terwijl ik met mijn kinderen op het strand zat, stroomden de bezoekers binnen.

Inmiddels zijn we een hele tijd verder en ben ik ook als freelancer actief in de SEO-wereld. Grote en middelgrote ondernemingen help ik met het versterken van hun positie in Google.

Maar mijn hart ligt bij de online ondernemers zoals jij.

Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om te snakken naar vrijheid, naar tijd voor jezelf en je gezin en een flexibele levensstijl.

Omdat de gemiddelde online ondernemer geen budget heeft om een SEO expert in te huren, ontstond het idee voor deze cursus.

Wat leer je in deze cursus?

Met mijn cursus leer je stap voor stap praktische handvatten om zelf de beste en meest efficiënte SEO technieken toe te passen.

Ik vertel je precies wat mijn AHA-momenten waren. Je kunt het geleerde direct in de praktijk brengen!

Maak je website voor de lange termijn SEO proof zonder steeds opnieuw te investeren in de hulp van een SEO specialist.

Na deze cursus weet jij:

  1. Hoe de zoekmachine van Google werkt
  2. Welke SEO technieken de beste resultaten opleveren
  3. Hoe je deze SEO methodes in de praktijk kunt toepassen op je eigen website
  4. Hoe je de positie van je website in Google kunt meten
  5. Hoe je die begeerde nummer 1 positie in Google kunt behouden

Zo haal jij in no time meer betalende bezoekers naar je website!

Waarom is juist deze SEO cursus geschikt voor jou?

N

Volledig online

De cursus is volledig online, zodat jij gemakkelijk vanuit je eigen stoel aan de slag kunt met SEO. Ook als je fulltime reist, kun je deze cursus volgen.
N

Alles meteen beschikbaar

Je krijgt in één keer toegang tot al het lesmateriaal. Je kunt vooraan beginnen, maar ook van module naar module springen. Het is maar net wat jij handig vindt!
N

In je eigen tempo

Je kunt in een week door het hele programma gaan, maar er ook weken over doen. Of je nu 1 uur per week of 10 uur per week beschikbaar bent, jij bepaalt!
N

Praktisch en gelijk toepasbaar

Na wat uitleg gaan we meteen kijken naar hoe jij de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. Geen theoretisch gedoe, maar praktische technieken die jij zelf direct kunt gebruiken.
N

Efficiënt en met focus

Over SEO valt veel te vertellen, maar als drukke ondernemer wil jij alleen weten wat écht werkt. Ik heb onderzocht welke SEO technieken succesvol zijn en ik leer je ze graag. Zo hoef jij niet (zoals ik) eerst meerdere keren te falen, voordat het werkt.

Meer weten?

Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de cursus live te zetten. Laat je e-mailadres achter en ik hou je op de hoogte!

Heb je vragen over de cursus, dan kun je me mailen op nanouk@wordonlinegevonden.nl.